Genomineerd voor de Gouden Venus van Milo

Zoals je wellicht al hebt gezien op social media ben ik genomineerd voor de Gouden Venus van Milo. Dit is een prijs voor de meest inspirerende Nederlander met een beperking die iets goeds doet voor de maatschappij. Ik vind het een enorme eer dat ik één van de 100 genomineerden ben en dat ik tussen zoveel bekenden sta tegen wie ik stiekem wel een beetje opkijk, omdat ze zoveel mooie dingen doen!

De afgelopen weken heb ik flink mijn best gedaan om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen. Zo stond ik in verschillende lokale kranten, zoals de VAR en De Brug en heb ik een video geplaatst op mijn YouTube-kanaal. Hieronder deel ik graag het persbericht van Dela Goededoelenfonds.

En heb jij nog niet gestemd? Klik dan gauw hier, want stemmen kan nog maar tot en met 15 september a.s.!

Manon van den Heuvel genomineerd voor de Gouden Venus van Milo
‘Onderscheiding voor mensen met een beperking’

Utrecht, 23 aug. 2017 – Dit jaar organiseert het DELA goededoelenfonds voor de tweede keer de verkiezing van de Gouden Venus van Milo. Deze onderscheiding is bedoeld voor de meest inspirerende Nederlander met een beperking. Manon van den Heuvel is een van de 100 genomineerden waarop je van 24 juli tot en met 15 september kunt stemmen. Daarvoor ga je naar www.goudenvenusvanmilo.nl.

Stemmen op Manon van den Heuvel

Op de website staat te lezen waarmee Manon anderen inspireert, namelijk door alles uit het leven te halen wat erin zit! In haar werk als recruiter helpt Manon talent met een arbeidsbeperking aan betaald werk. Ze heeft al veel mensen aan een baan kunnen helpen. Manon heeft 20 jaar geleden bij een auto-ongeluk letsel opgelopen aan het gedeelte van de hersenen dat haar motoriek aanstuurt en is afhankelijk van een rolstoel. Zij vindt dat Nederland fysiek en digitaal toegankelijker moet zijn voor mensen met een beperking en zet zich daar al 20 jaar voor in. Hieraan draagt Manon bij met haar blog www.manonvandenheuvel.com en een YouTube kanaal waarop ze blogs en video’s plaatst over alles wat ze meemaakt.

Manon hoopt natuurlijk van harte dat zij een van de kanshebbers is voor de onderscheiding. Zij wil het geldbedrag dat daarbij hoort gebruiken voor een nieuwe website waarop zij haar blogs plaatst, een aantal leuke activiteiten ondernemen om daar een gave video van te maken voor haar YouTube kanaal en een donatie aan een stichting die zich inzet voor mensen met hersenletsel. Op de Facebookpagina van het DELA goededoelenfonds vind je nog meer en actuele informatie over deze actie en de genomineerden.

Naast De Gouden Venus van Milo ontvangt de winnaar van het DELA goededoelenfonds 10.000 euro, te besteden aan een goed doel waar hij/zij persoonlijk bij betrokken is.

Nummer twee en drie op de lijst ontvangen de zilveren en bronzen Venus van Milo met daaraan een bedrag gekoppeld van respectievelijk 5.000 euro en 2.500 euro. Op 30 september zal Edzo Doeve, algemeen directeur van coöperatie DELA, in Eindhoven de winnaar en de top 10 bekendmaken.

DELA goededoelenfonds

Met het thema ‘Onbeperkt!’ nodigt het DELA goededoelenfonds mensen met een beperking uit om, als vrijwilliger, iets goeds te doen voor een ander. Samen met leden en medewerkers van coöperatie DELA. Door iets goeds te doen voor een ander geven we het leven meer betekenis. Het is de bedoeling dat mensen met een beperking het project uitvoeren.

Bij coöperatie DELA geloven we in een waardig afscheid voor iedereen, maar we geloven vooral dat we er zijn voor elkaar. We willen dat iedereen ervaart dat hij meedoet en ertoe doet. Want we zijn niet gelijk, maar wel gelijkwaardig.

Manon van den Heuvel is genomineerd voor de Gouden Venus van Milo

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwste blogs en video’s? Like dan mijn Facebookpagina en abonneer je op mijn YouTube-kanaal! Dank je wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *